vec sam gore napisao al nema veze TV-u je osnovna namjena gledanja Full HD materijala na njemu tj u x.264 mkv-u. Spaja se tv sa kompom i mora moc posluzit kao deskop eto. (citanje poste web.a i MSN) SD Analogija me ne interesira sto gledam na tv.u su vjesti i to je to.. ostalo je sve u HD.u
btw imam doma oko 40-etak filmova u full hd rezi tako da materijala ne nedostaje i slika u tome je prebolesna. Analogni tv je sranje slika i nije bog zna sto ali u stanu mi je sjebana analogija tako da cekam max tv pa cu moc tu komentirat. PS3 je spojen na njega i mogu reci da je tu sve 5. Tv me iznenadio kako dobru crnu boju ima nisam mislio da ce imat tako dobru boju.. E da gledam ga sa cca 2.5m....
Gnomisa niko ni ne dvoji da plazme nisu dobre u SD analogiji su definitivno bolje od LCD.ova ali cim dode u pitanje spajanje kompa sa tv.om i hd materijal tu plazme nemaju sto radit. Zato sam i napisao da su plazme stvar proslosti jer jednostavno do 2011god se gasi kompletna analogija u hrvata i sve prelazi na HD ako sam dobro cuo od lege.