View Single Post
Staro 17.08.2008., 01:23   #711
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor doorman Pregled postova
bok ljudi imam c2d e6300 i do sad sam imao njegov orginal cooler, pa su bile strasne temp do 80 je znao biti dok je bio na 100 posto...

i sad sam ja ljepo kupio freezer 7 i mislio a rijesit cu problem time...i sam ne clockani proc naci koji ima takt 1.86mhz radi na (jedna jezgra) oko 47 - 50 stupnjeva a brzina vrtnje venta (od freezera) je na 430 rpm...a jos sam frendu rekao nek mi dođe ako more malo clockati proca

e sad mi je frend rekao da je to jedva da se vrti i da ne moze clockati jer nezna kak budu temperature nakon clocka...

pa sad da vas pitam postoji mogucnost kako da povecam brzinu venta???

i da dok sam proc provjeravao u occct-u sa novim hladnjakom nije isao preko 60 stupnjeva i pisalo je na kraju da je stabilan, a sa starim hladnjakom mi je pisalo procesor perevruc i isao je na ful opterecenju do 81 stupanj...

e sad recite kako povecati brzinu vrtnje venta na hladnjaku ili imate koje drugo rijesenje??

komp vam je u moj komp...samo je sada grafa nvidia 8800gts (320mb)

hvala!
Nebrini,to će ti se samo povećati;ako neznaš najbolje ne dirati postavke iz biosa.Npr kad proc pređe određenu temeprature hladnjak ide na 1000rpm i sl.
Kimi je offline