View Single Post
Staro 16.08.2008., 16:50   #32
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Red su produkcijski modeli , odnosno komercijalni namijenjeni za konacnu prodaju , a brown su recimo inzinjerski ili testni primjerci ...
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
ne bih bas rekao. otkljucao sam dosta brown k750 i jos par modela iz naseg T-COM a. Jedino ako oni uvaljuju takve testne primjerke......
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Procitao sam to negdje bas za k750 , da ako je u softu brown se radi o test fazi i mislim da je pisalo i svega da je oko 10% mobitela takvih , ali vise ne znam gdje sam to vidio ...
Evo sad sam pricao malo s jednim tipom kojeg znam vec dugo i rekao mi je da BROWN JEST inzenjerski primjerak , ali se jako cesto ubacuje u RETAIL telefone tj. one koje idu u normalnu prodaju. Razlika izmedju BROWN i RED je u kvaliteti zastite, tj . BROWN ima puno slabiju zastitu od RED ali hackerima nije bio zanimljiv jer nije toliko cest u trgovinama. Zato ne postoji nikakav hack/patch za BROWN telefone nego se naprije moraju kovertirati u RED pa onda se zabavljati s njim. Postoji mogucnost da se BROWN telefon zahebe prilikom konvertiranja i jedini nacin vracanja je pomocu TEST POINTA s odredjenim boxevina za sonyericssone,tj. treba otvoriti telefon i na odredjenu tocku na ploci spojiti TP adapter.
spawn je offline   Reply With Quote