View Single Post
Staro 16.08.2008., 11:03   #2488
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
2. Ko si to ti u stvarnom životu da TKO ide velikim slovima...?
Nuff said.
Inače ne bi ništa rekao,ali:

Citiraj:
Autor teofil Pregled postova
Nije ni cudo sto su otisli likovi poput sky-a,nicka itd...
Sky nije otišao zbog ove teme.Možda se unazad dvije godine forum kvalitetom srozao jer su počeli odlazit likovi poput sky-a,a dolazit mladi od kojih će tri od deset bit materijal za ovu temu.I koliko vidim skoro sam godinu duže tu bio,tako da je moje mišljenje o kvaliteti foruma tada i sada ipak mjerodavnije.

Citiraj:
Sta likovi poput zileta i ostalih lolasa-ineventara samo cekaju da netko napise nesto da ga mogu prozvat narkomanom
Ajde fino otvori moj profil,i počni čitat moje postove.I onda prebroj koliko je od tih postova u ovoj temi,a koliko u raznim drugima gdje sam bez obzira na miljun puta ponovljeno pitanje ipak odgovarao i ljudima ponudio pomoć.
Naravno,imam svoju toplistu ljudi na koje lolam,ali to je način da se s istima na duge staze obračuna i da prestanu gnojit sranja po forumu.Nikada nikog nisam stavio tu jer nije pročitao pravila,piratstva itd.Prije nego me kvotaš u ovako glupoj raspravi,dobro prouči to moje lolanje,i vidjet ćeš kako je shema ista i kako se isti likovi nonstop ponavljaju.
Uostalom jel gore stavljen lik kojeg sam branio da mu nije mjesto tu.
Prije godinu dana i ja sam tako moralizirao zbog lolanja na piratluk.Nisam nikada nikog ismijavo zbog toga,jer nemam pravo prvi bacit kamen,ali konstantna glupost koju ovi sa topliste ispoljavaju je nešto što zahtijeva akciju od sviju nas da se riješi.
Kakogod,nije ti trebalo da me spominješ tu

Citiraj:
Ponizavate ljude koje ni ne znate,gledate profil i mislite jao ovaj je savrsen da ga pljujemo,jos pogotovo ako trazi za grafu 200kn vise nego "vrijedi" i kad je registriran...
Lik je trežio procjenu,htio sam malo prokomentirat s ostalim članovima koji je kurac tražena procjenu,apropo teme koja se neki dan povlačila po prijedlozima o tome da su procjene nepotrebne i da ih se treba zabraniti.Tražiti procjenu,i onda svejedno staviti neku svoju cifru,to mi baš nema smisla,jel tako?Mogo je to odmah napraviti.

Citiraj:
Ja mislim da nikom od tih likova nebi bilo ugodno da vide svoj nick da se vuce u ovoj temi pa makar iz zafrkancije.
Jebiga,kad skužim da sam zasro,sam napišem M&D
I šta da se nađem tu?Ovo je nadomjestak chat teme i ovdje osim da pratimo kakve su gluposti pišu,prokomentiramo i šta se dešava na forumu,naravno onoliko koliko jelc dopusti.

Nvm,nisi me trebao uvlačit u ovaku glupavu raspravu,i molio bi te da to ne radiš ubuduće ako je konstruktivna poput ove.A o nazivanju lolašem upirući prstom u mene i sličnim imenima kao da ja nisam bio tu prije tebe već da sam se jučer tu stvorio i počeo lolat i da nisam bio tu u vrijeme sky-a i nicka neću
Da je tema usprotiv pravila i da ne treba biti tu,već bi bila sankcionirana.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
A imamo i jednog novog drogeraša na forumu.
Proudly presenting
d3n1s
Ne vodi ti link na d3n1s nego na nekog desetog lika koji nije ništa napravio,miky se zove.

Zadnje izmijenjeno od: žile. 16.08.2008. u 16:30.
žile je offline