Stvarno vam je tema za komunu.
Ne zna se tko je vise spaljen vi koji linkate tuđu nesreću da bi ispali neke face ili oni koji pisu ta sranja.
Nije ni cudo sto su otisli likovi poput sky-a,nicka itd...
Sta likovi poput zileta i ostalih lolasa-ineventara samo cekaju da netko napise nesto da ga mogu prozvat narkomanom umjesto da savjetuju nekoga nesto pametno a ne da poticu ljude da kenjaju bas namjerno zbog ove teme.
Ponizavate ljude koje ni ne znate,gledate profil i mislite jao ovaj je savrsen da ga pljujemo,jos pogotovo ako trazi za grafu 200kn vise nego "vrijedi" i kad je registriran...
To govori sve kakav si karkter,zapravo je upitno imas li karaktera uopce?
Ne kazem da nema glupih pitanja,postova,tema itd ali po meni mislim da bi admini i oni koji su zaduzeni za red na forumu trebali naci neku alternativu da to sankcioniraju na lijep nacin a ne da ljude stavljaju u rang s nekim narkicima i dopustaju da se spama u teme poput ove...Samo zato sto se ne kuze u komponente i aplikacije kao oni...
Ja mislim da nikom od tih likova nebi bilo ugodno da vide svoj nick da se vuce u ovoj temi pa makar iz zafrkancije.
Meni osobno ne smeta sta ce tko pisati za mene i u kojoj temi jer znam TKO sam u stvarnom zivotu ali ima ljudi koji ne zasluzuju da se nađu u temama poput ove jer nitko se nije rodio pametan niti je birao tko ce biti kad se rodi.
Da je mogao birati sigurno nebi bio na ovom forumu.
Opet mislim da je to sve stvar osobne kulture o kojoj se tupi cijelo vrijeme na forumu a dopustaju se teme pout ove???
Eto zapitajte se svi koji linkate postove u ovu temu dali je to zbilja fer prema ljudima koji pisu te nebuloze ili ste vi ti kojima se treba smijati???
Bilo kako bilo ne mislim nista zlonamjerno niti sam zlopamtilo ali ako se misli sta mjenjati trebali bi poceti svatko od sebe i to krenuti iznutra.