View Single Post
Staro 16.08.2008., 01:27   #126
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor makaza Pregled postova
..da.i tipkovnica je mrak a tipko sam po puno skupljima.
Evo, slicno me je pitanje pepermint za Logitech Wave pitao na pm, pa da podijelim iskustva nakon par mjeseci koristenja;
Da kupljena u vemilu ima hrvatske znakove i "hrvatski" enter, dakle tipka enter je
normalne velicine visoka 2 reda, a ne kao u vecini screenshotova na cjenicima, gdje je americki model.
No, reci jednu stvar koja mi se sad nakon nekog vremena koristenja ne svidja: skripe tipke.
Barem ove vece. Ako ne kliknes tocno u sredinu, enter, shift, cursori i slicno iritantno skripe i to se osjeti pod prstima. To se ne primjeti u tipkanju, za sto je i namijenjena, ali ako zelis nesto namjestati, klikati (hm, igrice) i malko jace pritisnes uobicajene tipke to dakle skrguche.
Recimo, sad kad gledam iz perspektive vlasnika i korisnika, bolje su mi compaq, dell, microsoft(ona je u ormaru jer ima mali enter, ali tipke su izvrsne, nisu gumaste)...a posebno bih nakon poduzeg koristenja pohvalio benq x touch x800 Taj xtouch mehanizam daje nesto drugaciji osjecaj pri tipkanju, ali primjetio sam da izrazito ugodno brzo i precizno tipkam na njoj, bolje nego na wave. Ispod ima posebno postolje za nagib, pa se moze sloziti da "lebdi" iznad stola, a zakrivljenost i male dimenzije bez puno suvisnih tipki samo pomazu. Uglavnom, za razliku od knogih tipkovnica koje sam kupovao, za ovu mi definitivno nije zao stotinjak kuna. Preporuka da se barem proba, gdje se jos da nabaviti.
[url=http://imageshack.us][/

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 16.08.2008. u 14:31. Razlog: dopuna
Overhaul je offline   Reply With Quote