View Single Post
Staro 16.08.2008., 00:15   #453
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
uopće se neslažem sa tobom,meni je bilo koji sport izvrsna slika preko dvb-a,a druge emisije i filmovi ravno je savršenstvu, pogotovo nova i rtl,zna biti nekada malo "lošija slika" ali sve zavisi kako je snimljen materijal i kolko je staro to što se pušta,vijesti i reklame misliš da je u hd-u,x puta znamo reći pa kako slika može biti još bolja,neznam za analogno jer ne gledam ga uopće,a pogotvo vjerujem da je jurbasu također sve izvrsno jer nema preogroman ekran, evo ocjena i što kažu za njegov tv , http://whathifi.com/Review/Sony-KDL-40V4000/ ,što se tiće 100 herza serija w proglašena je boljom od seije gdje ima 100 herza, serija x.u magazinu i stranicama gdje sony drži prvo mjesto u određenim veličinama ekrana (32,40,46) ocjenjuje se slika ne samo HD materijala već i analogno,digitalno,dvd blue ray... znaći kompletan test i odnosi pobjedu,neznam više gdje seriju w nazivaju plasma killerom,izgubo sam stranice,po testovima plasmi panasonic stoji dosta bolje od pioneera,više prvih mjesta,evo baš najavljuju novi broj magazina,biće super test velikih ekrana, naziv testa je "the best tv-s on the world" biće zanimljivo,budem napisao kako je prošlo i tko su pobjednici.

još jednom,sport(koji puno gledam) je kod mene izvrsna slika,pa kako bi neki tv-i bili izvrsno ocjenjeni da je bilo kakav materjal koji se pušta loše kvalitete.osobno ne vjerujem da mi kao obićni gledatelji možemo golim okom uoćiti neke velike razlike u top modelima bilo plasmi bilo lcd-a, sve to ide polako savršenstvu,pogotovo mi je HD na svim tv-ima izvrsna slika.

dugixy1 je offline   Reply With Quote