Citiraj:
Autor jurbAs
e da sad da ja nesto napisem sto sam vidio.
Oprostite na toliko tekstu.
|
već ti je rečeno da je LCD bolji samo u HD-u od plazme....a i taj HD ima smisla ako imaš fakat veliku telku ili ako voliš gledat npr. 37 inchni TV sa 1 i pol m....a HD neće izgledat miljama lošije na PV80 nego na LCD-u....osim toga, probaj upalit vaterpolo na LCD-u....enough said....ovo po dućanim spajaju uglavnom HD na ove najjače LCd-e....probaj taj lcd spojit na analogiju ili na ovaj naš koprimirani mpeg2 prek dvbt-a pa ćeš vidjeti....btw, kad ti bude fakat trebao mpeg4 tuner (sad imaš jedan promo kanal u HD rezi), kad zaživi HDTV za stvarno - onda ćeš imati za kupiti vrlo povoljno externe mpeg4 tunere koji će ne samo ubijat ovaj ugrađen u zadnju seriju sony LCd-a već i tadašnje ugrađene tunere....po meni davati 10 keki za LCD radi mpeg4, fullhd-a kojeg nigdje nema - je bacanje love....čak i PS3 igrice ne izgledaju puno bolje na sonyevoj 4000 seriji neg na PV80...da ne velim PY85....a da stvar bude još gora većina tih LCD nema niti 100HZ što je po meni obavezno kod kupnje LCD-a jel je tada stvar sa sportom još gora!