View Single Post
Staro 14.05.2004., 16:27   #23
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by vudu2
Kada idem na bombardera, idem skroz iza njega, tako da me može samo onaj zadnji gunner skinut, i već na kojih 500m sa topom počinjem pucati po njemu, i skinem ga jer je osjetno veći od lovca, a ne manevrira pretjerano. Zeznuto je to kako uvijek manje više vozim la-7 ili FW 190 a8 ili polikarpova i 16, odnosno sa radialnim motorima, dovoljan je samo jedan pogodak i motor ti se zapali. No zato radialni nisu tako ranjivi odozada. Kakav je spitfire? Je li sličan hurricaneu? Zanima me okretljivost, vožnja, jer on ima ovalna krila. Jeli ima u AEP avioni sa pacifika? Volio bi malo sa Mitsubishiem Zero na nekakvog Wildcata ili Buffala. I jeli mogu voziti De Havilland Mosqito? To mi je možda najbolji/naljepši avion u ww2, još ona fighter verzija sa jednim sjedalom i naprijed u nosu 4(bar mislim) topa (neznam koliko mm).

Mogu ti reć da koristiš najjednostavniju i najopasniju taktiku za napad na bombarder. Budući da obadvoje idete u istom smjeru njegova se brzina, u očima stražnjeg gunnera, oduzima od tvoje što znači da ako bomber ide 400, a ti 600, ti se gunneru priblizavas sa 200 na sat, a to je nije bas preveć. Još sam ja uzeo malo radikalne brzine.

Otvaraš vatru sa prevelike daljine. Vatra se otvara kad si maksimalno 400 metara od neprijatelj - idealno između 200 i 150, zavisi koliko je meta zaštićena ako je riječ o bomberu.

Napada se iz visine tako da pikiraš na bomber pod kutem od 65 stupnjeva i pucaš po motoru. Ili sa visine ili sastrane. Naravno, uvijek moraš bit dosta brz tako da si što manje na nišanu gunnera.

Kaj se tiče tvojih pitanja glede AEP-a:

Spitfire je prilično agilan avion, ima prilično dobru vidljivost iz kokpita, ali ima malo municije. Brzina i climb rate su čisto ok.

Kaj se tiče pacifika, možeš letit na Zerou i na Franku te na američkoj King Cobri. Mosquitoa još nema, možda dolazi u slijedećem patchu.