View Single Post
Staro 14.08.2008., 19:35   #829
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
@wireless_os

Kolege su ti dali korisne savjete, sad ih samo primjeni u voznji...uglavnom trebas imati osjecaj za prostor i brzinu...kak prođeš više takvih igara stekneš više iskustva...
A s druge strane moras voditi racuna i o samom automobilu, odnosno kakav pogon na kotace ima...prednji, zadnji ili 4WD...jer o tome dosta ovisi stil voznje...a naravno i o stazi...
Isto tako, ako imas problema odaberi neku laksu tezinu, u GRIDU ih barem imas dosta...meni je čak i ninja tezina postala prelagana...
Probaj zapamtiti stazu..recimo 2-3 kruga su ti vec dosta za to, a onda samo poboljsavas finese i lovis desetinke i stotinke u pojednim zavojima...prije zavoja su i oznake koliko metara je do zavoja, pa najlakse prema tome upamtis...a i imas onak mini kartu sa strane dolje, pa i nju motris svakih par sekundi da vidis kakav je zavoj dolazi i sl.

Meni je GRID nije bio tezak, samo je trebalo zapamtiti pojedine staze...vecinu staza sam ionak igral u Toca nastavcima, Race driver 1,2,3...itd.

Jako mi se svidjelo sto igra biljezi i uploda najbrza vremena na stazama...prvih par mjeseci sam tako odrzavao nekih 20-tak world recorda, nakon toga mi je postalo zamorno, a i puno ljudi je pocelo varati i raditi nemoguca vremena od par sekundi, ili cak desetinki...

Ovo je s vremeom postao precest prizor...pa sam odustao, sad vec nisam igral GRID neko vrijeme

TheBEaST je offline   Reply With Quote