Citiraj:
Autor Nani
Mozes li mi legendo dati linkove da vidim gdje to Sony kotira najbolje? Svaki laik zna da su Pionner i Panasonic ispred Sony-a u svakom pogledu.
LCD jeste domena Sony-a ali gledajuci overall Plasme su ispred LCD-ova. Kako kvalitetom slike tako velicinom i ono najvaznije cijenom.
http://reviews.cnet.com/best-hdtvs-overall/
http://www.hdtvtest.co.uk/
|
po meni iskreno svi ti top modeli su izvrsni,nemam nekog favorita,sony volim oduvjek ali doma imam i druge marke tv-a,tako da tu nisam ograničen, i sami smo dvoumili prilikom kupovine između panasonica, pioneera...niti sam neki stručnjak ali sam ovisnik i perfekcionista u tehnici i ćesto kupujem kao i moja familija,najbinije mi je ono što imam,vidim i čujem, to se svodi kao na aute ,netko voli bmw,mercedes,audi.
prvi lcd mi je već bio full hd, sony 40w2000 po meni fenemonealan lcd,tko got mi je došao ostao je fasciniran slikom,zbilja nešto posebno,sad imam 46w4000 također mrak od tv jedino zbog veličine ekrana mogu reći da mi je malo bolji bio 40w2000 ali samo zemaljski kanali,hd,dvd i dr nemam rijeći,samo hd i skidam(upravo otvorenje olimpijade ).40w2000 u časopisu what hifi sound and vision(preko 10 eura- da se ne zaletite na kiosk) je tokom cijele prošle godine bio pobjednik u super testu i stavljen kao najbolji dodatak hi-and komponentama i sistemima,znaći kao najbolji tv uz najbolje svjetske audio i video sustave,i tako svaki mjesec,ove godine je u u super testu najboljim modelom proglašen sony 32w4000,znaći maksimalna ocjena je 5 zvijezdica koje imaju i neki drugi modeli(panasonic) ali na kraju stručnjaci izaberu 1 najbolji po velični ekrana a to je na vašu žalost

SONY hehe,šalim se sony i panasonic su ove godine uz bok jedan drugome ALI panasonic pobjeduje u klasi 37 inca i42 inca sa plasmom a tu veličinu sony uopće nema tako da tamo gdje se SONY pojavi...zaključak donesite sami

po netu ima svakakvih recenzija,ima i ono svako svoga konja hvali,ima onih što i gluposti pišu ali what hi fi sound and vision je jedan od najboljih ,najstručnijih i najozbiljnijih test časopisa ili stranica ako ne i najeminentniji.pioneer je vrhuska plasma,po meni preskupa ali skoro je nestala,morali su se udružiti sa panasonicom da nastave proizvodnju,po meni je trenutno u sjeni sony-a i panasonica.seriju sony w 4000 trenutno se smatra najboljom serijom sony LCD-a(a zovu je i plasma killer-om

)
http://whathifi.com/BestBuys/
evo ovo me već umorilo,svi su dobri ali ja kao uvaženi kritičar proglašavam mog SONY-a najboljim hehe

zato dećki plasme u oglasnike a ja ću vam pomoći da kupite pravi TV(ćitaj sony lcd)

.
ps
zvonac mislim da ti je sve jasno i nadam se da nemaš više pitanja,znaći pioneer kupuješ

hehe,nemoj više ovakava pitanja,vidiš da svaki mjesec izlaze novi modeli(hiperprodukcija) tako da ovakvim prepucavanjima neće nikad biti kraja.
ps2
nemojte da vam moj stari sjedne za komp,biće jao nisam znao,ja imam 37 god ali on je stručnjak,od njega sam ovakvo znanje i ljubav za tehnikom nasljedio,
zato ljep pozdrav svima