View Single Post
Staro 14.08.2008., 16:59   #436
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor dugixy1 Pregled postova
ma fučkaš analogiju pored ugrađenog dvb-a,ja uopće nema namještenu analogoju a niti ne gledam z1,otv i slično.po meni hd-materjal izgleda odlično na svim hd telkama, otiđi u neki centar vidićeš ako puštaju da je na svim prijemnicima slika odlična.zvonac uzmi si sony sa ugrađenim mpg-4 dekoderom,moj lcd ga ima,odlična stvar.inaće nemam nikakvih problema ili smetnji na slici prilikom sporta a kamoli da bi bilo negledljivo.koliko vidim po netu a i kupljenim vrhunskim hi fi časopisima sa svim mogučim recenzijama i testovima i ocjenama trenutno sony kotira najbolje od svih i uglavnom dobiva najbolje ocjene pa mogu reći da je trenutno najača marka.
pa kod nas DVBt ide s kompresijom, i to ne malom, tako da je često analogno i bolje rješenje (pogotovo ak je pozicija dobra, nova antena, nove instalacije)....s druge strane HDTV će kod nas zaživjeti tek za 3 godine (ako!) a tada će na tržištu za 10 somova biti perverzija od LCD-a ili pak OLED-a..do tada jedan 37PV80 od 5900 kn će biti i više nego dobar..pa i za HD...
gnomisa je offline   Reply With Quote