View Single Post
Staro 14.08.2008., 15:48   #13
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
A joj, seciraš. Ako ćemo Hause pristupom, konfa
Ma daleko od toga da seciram, a House je bez Olivie Wilde i kolegica joj, samo još jedna serija u nizu. Ništa posebno s otrcanim forama, jasno definiranim u pomno složenom scenariju.
Citiraj:
Obzirom da čovjeku u profilu piše da je asistent snimatelja te na avataru ima, čini mi se - kameru, bavit će se video obradom a ne folding-om.
Folding sam spomenul čisto za primjer, mogel sam umjesto toga navesti cjelonoćnu vrtnju kompleksnih modela raznih molekularnih spojeva za kaj bi on iskoristil npr. i procesor i grafičku. Čisto svejedno. To kaj mu stoji u profilu, je nadajmo se točno i čovjek bude se stvarno po svim tvojim pretpostavkama bavil ozbiljnijom obradom. Opet s druge strane imaš po forumu ljudi kojima piše sve od diplomiranog ekonomista do direktora i svi redom su kupili konfiguracije za 3DMark, SuperPi, Everest, igranje i tome slično. Zato sam i u više navrata rekel da čovjek nije spomenul namjenu konfiguracije i samim time ti i svi koji imaju namjeru pomoći i savjetovati se igrate skrivača i pogađanja, jer se njemu eto nije dalo napisati rečenica više. Ne znam kak tebi, ali meni je bezveze da ti, ja ili neko drugi troši svoje vrijeme na pogađanja i izvlačenja podataka, a sam autor si ne da truda ni da veli kaj točno hoće i za koju namjenu.

Citiraj:
Nadam se da je ovo dovoljno detaljno objašnjenje...
Vredu, samo nisi imal potrebe pisati objašnjenje (meni ili bilo kome na forumu), jer ja te nisam napal na bilo koji način niti mi je to bila namjera. Citiral sam te (na način koji jesam) čisto iz toga razloga, jer si uzaludno daješ truda da odgovaraš autoru teme koji (bez obzira kolko je novi na forumu) nema vremena reći kaj hoće. Zakaj da ti trošiš svoje vrijeme na nečiju lijenost. Nema smisla. Kad ljudi postave temu kak spada s jasno definiranim željama, namjenom, cijenama, dućanima i svim ostalim, onda ima smisla odgovarati i savjetovati.
McG je offline