View Single Post
Staro 13.08.2008., 03:22   #505
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Nije policiji lako, više auta, više tatinih i maminih sinova.., činjenica je da se 80-tih budala u mojem mjestu moglo na prste izbrojati a sad ih ima iza svakog ćoška...
Neće ni taj posao svatko radit a velika većina njih je i otišla u policiju zbog nemogućnosti zapošljavanja u struci iliti školi koju su završili.
Nadalje., kriterij za ulazak u policiju kad sam završavao OŠ je bilo - "sam dođi".., ocjene nebitne.

Za većinu policajaca se rad u policiji svodi na rad sa ljudima a to je najteže za radit. Koliko ljudi, toliko ćudi i to nije sad neki SOUR pa da znaš 50-tak ljudi i kloniš se onih čudnih. Svaki dan naletiš na neku novu facu i zbilja treba imati živce za to.
Ponekad represija služi za opće dobro i to je jednostavno tako. Nije nam drago kad se to nama desi ali bar 50% mutikaša i sumljivaca kad čuje neki takav primjer odustane od kakve protuzakonite radnje.
Na čeg bi ličilo naše društvo kad bi policija bila ko omama... policija mora biti autoritet i neko koga ćete se doslovce bojati ali isto tako znati da se možete obratiti za pomoć u određenim situacijama.
stuc je offline