View Single Post
Staro 12.08.2008., 17:51   #9
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor greenfly Pregled postova
Frend mi je naručio Nvidiu 8800gt 512mb, a isporučena mu je gainward bliss 8800gt pcx geforce 8800gt 1024mb tv, dual dvi pci express 2.0.
Apsolutno te razumijem, naručili ste neku Nvidi-u a dobili Gainward koji nije Nvidi-a E moji gaymeri, koji model Nvidi-e ste uopće naručili ako se smije znati ? 8800GT - Čija ??
Jedina razlika je što ste dobili kartu sa 1GB rama umjesto 512MB.

Citiraj:
Tnx...
A što se tiče performansa?
I na ovo je teže odgovorit pošto neznamo koju Nvidi-u ste naručili...

Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Gainward je cak nesto i bolja zbog vise memorije.
Je, a šta ako su naručili neki bjesni primjerak Zotac-a ? Onda su prošli gore

Citiraj:
Autor gamer Pregled postova
Jooooj...u zadnje vrijeme me samo glava boli od citanja ovog foruma.
Uzmi Neofen, otklanja bol trenutno i bez želučanih tegoba.

Citiraj:
Autor gamer Pregled postova
Ma tu grafu koju su ti dali, ma to je smece, nvidia je bolja! Crash009 laze!
Jesi bio skoro na testiranju IQ-a ? Nema postanja ako nemaš bar 111.

Citiraj:
OK..ako rikne ova grafa,a papire kutiju i sve imam od 8800GT 512,da li će mu vrijedit garancija ?? Ili je najbolje da mu vrate ono što je naručio?
Ok. za papir ali ajd kakvu to vi kutiju imate ?? Kaj je ova grafa došla u vrećici a vi imate kutiju od neke Nvidi-e ?

Rezime: Pustite obojca mozak na pašu i uživajte u karti, karta je stigla u nekoj kutiji ( vjerojatno svojoj ) i ima S/N na sebi kao i sama kutija, jedina razlika što ste naručili Neku Nvidi-u sa 512MB a dobili ste određenu Nvidi-u sa 1GB rama. Vjerojatno nisu imali Neku pa su vam dali eto tu sa više rama koja je fakat morala doć u svojoj a ne Nekoj kutiji jer je malo teže strpat Neku Nvidi-u u kutiju od Neke druge Nvidi-e, jel.., osim ako ste dobili grafu u vrećici ????
stuc je offline   Reply With Quote