Citiraj:
Autor Vuco
Najvjerojatnije gleda isti folder, da li ima sličan fajl (bilo da je razlika CD1/2 ili a/b na kraju imena, gdje je b drugi dio filma [drugi cd]).
Uglavnom, za BS Player ne znam, no kod KMPlayera je to automatski uključeno, a opcije se mogu mjenjati pod Options -> Seamless playback.
Također kod KMPlayera, automatski se ubacuju slični fajlovi u playlistu.
EDIT:
I uopće ti ne kužim pitanje. Jel ti to BS player radi po defoltu ili ne, pa ti želiš da on to radi po defoltu ?
|
evo ovako . ja skidam sada sa e-muleom nekoliko filmova . svi su filmovi iz 2 dijela. iz nekog razloga oni dijelovi filma (a,b 1,2) u emulu imaju najveći (avaliable, seed peer) ali sa različitim imenima i ja baš skidam tu kombinaciju. npr "miso kovac-cd1" i "miso kovac_b" . logičan bi bio skinut dio "miso kovac-cd2" ali takvog nema ili je loš seed peer. E sad ja želim kad skinem ta 2 miša da oni rade jedam za drugim. to mi se redovito uspješno događa kad skinem torrent i folder sa cd1 i cd2. E sad žlim to i sa ovim u e muleto. Ne znam ni ja jel to po defoltu , jel to napravio onaj tko je podjelio file, jel trebaju bit ista imena osim a i b , samo želim da rade jedam za drugim, A ZNAM DA NEĆE SAMO TEK TAKO OSIM AKO NEŠTO NE NAPRAVIM. ŠTO?
JASNO?