Gubitak je jer moraju dopremit proizvod do trgovine, izdat račune, financijski obradit svaki proizvod (platit računovođe itd) tako da se tog nakupi, a kad prodaju automatski su "zaradili" na marži i sad da im netko uzme maržu, naravno da će izmišljat sve samo da ne vrate tu lovu i pišu minus za to, a s druge strane rizik posla je isto ključan faktor u prodaji, samo što oni taj rizik svaljuju na kupca sa razno raznim izgovorima i sličnim glupostima.
Evo primjer, davno prije sam kupio matičnu i dobio uredno račun, vrečicu bla bla, nakon 2 god mi je riknula i dobio sam sve do zadnje lipe nazad, vrečica je ostala kod mene, račun vratio (koji je završio u smeću kasnije najvjerojatnije) i sad mi reci dal su oni u gubitku sa tim il ne? Bez obzira koliki on bio...
Naravno da bi ja najjrađe da mi vrate svu lovu ali ako već to "nije moguće" onda je isto tako odlično da dobijem nove proizvode sa novim garancijama za tu lovu koliko sam dao za proizvod koji mi je riknuo. Istina ima dučana di tog proizvoda koji sam uzeo pod zamjenu ima jeftinije ali ipak bolje tako nego da dobiješ neki špek filek kak su me zajebali u optimumu. Grafu platio 1800 kn, kasnije crkla i tražio lovu, dobio 750 kn.
A sad pošto sam potpisao da prihvačam lovu nemogu niš... Ali razmišljam da okrenem par brojeva, raspitam se što su sve pogriješili i da to sve sa mailovima stavim u novine. A mislim da nema niš gore od velikog natpisa u novinama, Optimum vara kupce