View Single Post
Staro 12.08.2008., 01:23   #13
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor stavros01 Pregled postova
... al mi namjera uzet neko manje kuciste (bez ledica - i ostalih SW efekta) nes tipa Antec p180 mini ...
Jel dolazi u obzir ebay.com opcija (paypal)? Ako da, ispalo bi te nekakvih 800-injak kn i nekakvih 10-ak dana cekanja (za ovakav case se isplati).

Citiraj:
Autor stavros01 Pregled postova
... pitao sam za misljenje dal ostat na Amd-u il ubost intel posto mi se pruzila prilika za kompenzaciju uz zanemarivu nadoplatu..
Ako je tako (da nije upitna cijena), onda se (vjerujem) dosta ljudi na ovom forumu ne bi dvoumilo (u vezi Intela naravno).

Bez uvrede AMD-ovim fanovima

Sto se hladnjaka za CPU tice, stock je sasvim u redu, ako nema OC-a. Premda su Scythe heatsink-ovi jako lijepe (tihe) stvarchice, koje skroz fino rade na 700-800rpm.

Za grafu bi bio sasvim solidan jedan Arctic Cooling, uz eventualni 12cm vent@5V (vrlo tiha opcija).

Sto se maticne tiche, bilo bi jako dobro (ako je naglasak na tisini) birati model sa pasivnim hladjenjem, tj. bez onih sugavih malih zujalica.

Na kraju ce vjerojatno ostati HDD, kao najbucnija komponenta u konfi, sto se eventualno da rijesit stavljanjem zvucne izolacije (gumice, silikoni, spuzvice...).

I to je to