View Single Post
Staro 12.08.2008., 01:07   #25
-Stinger-
Premium
Moj komp

-Stinger-'s Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Spacemaster Pregled postova
Vidim da imaš korsa, sa druge strane to što se on greje i ako se greje verovatno nisi raspodelio snage kao treba, ili ti provetrenost unutar kućišta nije izvedena kkao treba. Sa druge strane eXtreme Power Supply Calculator možeš bukvalno maču o rep da okačiš. Oni peporučuju to napajanje, ali računica nikako nije tačna, uzmi bilo koji uređaj za merenje potrošnje i ako sa svojom konfom uspeš da pređeš 600W svaka čast, ali iz iskustva ti kažem da od tog posla ništa. Pogledaj šta sam u ovom testu morao da koristim da bih imao potrošnju oko 690W http://www.sx-team.com/index.php?opt...9&limitstart=4 . Sa druge strane ako bi išao putem ludila i opet otišao na jednu od stranica eXtreme-a, možeš da pogledaš i CPU Overclock Calculator koji kaže da u mom sitemu CPU troši pri 100% opterećenju 350W, mislim to je nebuloza. a zašto. pa recimo sve preko 270W, moje fazno promenljivo ne bi moglod a rashladi, što će reći računica, ne da valja...
kao što i piše, imam kandalfa LCS ( samo što vodeno nije momentalno u pogonu ), nadalje nemam HDD cage kod napajanja niti je 92mm vent pokraj njega uključen + stranica je otvorena ( da budem precizniji nemam uopće stranice ), dakle nema šanse da se napajanje nema " zraka ", a sad, ako je normalno da napajanje bude toliko vrelo pa u to baš i nisam siguran, jer onda bi po tome ispalo da je napajanje najtoplija komponenta u kučištu!!!

eto, ja ti mogu napist točno sve komponente i dodatne uređaje koje koristim pa ti fino sam izračunaj koliko Wata meni komp troši, eto jel može tak??

I reject your reality and substitute my own!

-Stinger- je offline