Citiraj:
Autor srale7
Kako mene vecina forumasa smatra za seronju, ja bi kao jedan audiofil trebao popljuvat tvoj sistem koji se sastoji od integrirane zvucne i aiwa mini linje koja vrijedi 500 kn max, ali naravno ja nisam seronja, mozda ponekad se jednostavno ne mogu suzdrzat od komentara..
Svidja mi se to sto si napisao, da uzivas u glazbi, slusas glazbu i to je na kraju ono najbitnije. Sam kazes da te malo muce finacije, ali ja ti zelim da ti se u skoroj buducnosti to stanje popravi, i da si uspijes skupiti za neki jeftinij HIFI i da onda jos vise uzivas u glazbi..
pozz 
|
Upravo tako. Relativno sam mlad i jos studiram, nemam stalan izvor prihoda. Ja uzivam u glazbi koju slusam. Ovo nisam postao na ovaj podforum zbog ljudi koji slusaju svoju glazbu na skupim pojacalima i zvucnicima, nego zato jer sam pretpostavio da je netko koristio ove kabele.
I da, i ja se nadam da cu jednom skupiti para pa kupiti neko skuplje pojacalo i zvucnike. Do tada, ova, od "500kn mini linija" ce mi biti sasvim ok
A sto se tice integruse, nemam valjane obrane

Valjda ce mi doci jednom do glave (kao i sto je s napajanjima) da mogu ja kupovat svakakve komponente, ali ako ne izvojit barem par stotina na zvucnu, da nisam nis napravio...