evo, baš nabavio igru, dobar mi je cijeli MoH serijal, pa reko da i ovo isprobam.
I sav nabrijan, dolazim u početni meni, a ono šok. Napravili su isto što i sa Pacific Assault, u potpunosti izostavili bilo kakav Antialiasing! U samoj igri je još kolko tolko ok, kad bude akcija ni ne primjeti se (pogotovo na 1440x900), ali meni i recimo oni briefing djelovi...katastrofa, baš sam razočaran. Grafika je ok inaće, sve štima, al taj prokleti AA je bilo tako teško implementirat
Nije mi jasno zašto to rade. U pacific Assault me to isto najviše iritiralo, al si mislim možda su ispravili pogrešku, u igrici koja je izašla 2007., i sad kad se cijelo čudo vremena i novaca ulaže u što bolje i efikasnije metode AA i sličnih filtera, oni nisu u stanju ni bar 2x Box filter ubacit, bar malo bi izgladilo stvar. Čak ne tražim ni Edge Detect.
Sad kad sam izbacio to iz sebe

, postoji li ikakav način forsiranja AA i AF u igri? Catalyst Control Center ne pomaže apsolutno (da mi je znat čemu onda služi

).
Ispričavam se na izljevu bijesa, al nervira me to.
EDIT: Evo naišao na ovaj post na jednom forumu:
Unreal Engine 3 doesn't support AA.
It has nothing to do with being a so called "port," since neither are ports, it is due to the fact that the engine uses deferred rendering which doesn't support AA.
Al to uopće nema smisla. UT3 izgleda odlično i bez AA, a uostalom u CCC se može forsirat AA u UT3, izašao je patch koji je to omogučio. Za Airborne ništa slično. Očito je cijela igra promašaj.