View Single Post
Staro 11.08.2008., 21:17   #262
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Angry

evo, baš nabavio igru, dobar mi je cijeli MoH serijal, pa reko da i ovo isprobam.
I sav nabrijan, dolazim u početni meni, a ono šok. Napravili su isto što i sa Pacific Assault, u potpunosti izostavili bilo kakav Antialiasing! U samoj igri je još kolko tolko ok, kad bude akcija ni ne primjeti se (pogotovo na 1440x900), ali meni i recimo oni briefing djelovi...katastrofa, baš sam razočaran. Grafika je ok inaće, sve štima, al taj prokleti AA je bilo tako teško implementirat

Nije mi jasno zašto to rade. U pacific Assault me to isto najviše iritiralo, al si mislim možda su ispravili pogrešku, u igrici koja je izašla 2007., i sad kad se cijelo čudo vremena i novaca ulaže u što bolje i efikasnije metode AA i sličnih filtera, oni nisu u stanju ni bar 2x Box filter ubacit, bar malo bi izgladilo stvar. Čak ne tražim ni Edge Detect.

Sad kad sam izbacio to iz sebe, postoji li ikakav način forsiranja AA i AF u igri? Catalyst Control Center ne pomaže apsolutno (da mi je znat čemu onda služi).

Ispričavam se na izljevu bijesa, al nervira me to.

EDIT: Evo naišao na ovaj post na jednom forumu: Unreal Engine 3 doesn't support AA.
It has nothing to do with being a so called "port," since neither are ports, it is due to the fact that the engine uses deferred rendering which doesn't support AA.

Al to uopće nema smisla. UT3 izgleda odlično i bez AA, a uostalom u CCC se može forsirat AA u UT3, izašao je patch koji je to omogučio. Za Airborne ništa slično. Očito je cijela igra promašaj.

Zadnje izmijenjeno od: Atrax. 11.08.2008. u 21:29.
Atrax je offline   Reply With Quote