Citiraj:
Autor stavros01
tv je nazalost vec u dolasku... i da se ispravim TV je za filmove a za ostalo ce posluzit monitor iz siga!
Nigdje nisam naveo da su pare problem samo sam mislio da se nesto iskombinira sa komponentama iz siga i onima dodatno navedenim..
|
Nisam mislio da su pare problem, da si siromašan ili tak nekaj

, već da imaš zacrtanu cifru za konfu - obzirom na izabrane komponente. Gle - obje varijante, AMD i Intel, koje si sam složio su mrak u priči za koju si ih namjenio... Sa tim da bi ja osobno radije na Intela... Smanjiš voltažu procu, ostaviš ga na default taktu ili u minimalnom overclocku i hladiš ga potpuno pasivno, sa 2 x 120mm ventovima na 5V u casu - konfa se neće čut uopće... Možda ić na varijantu cpu coolera koji ima klasičan 120mm vent na sebi (Mugen i sl. mada može isto i na Mine, sam cooler ružno viri

) pa ostavit vent i na njemu na 5V, a onda praktički ne trebaš outtake vent... Isto tako, neznam koliko si "ozbiljan" gamer i patiš na detalje, no jača grafa ne bi škodila. Ako već mora biti 3650, verzija sa 512Mb ddr3 je već solidna "casual" grafa, mada je cijenom već na pragu ozbiljnije grafe. Probaj upecat rabljenu 3850 ili 3870, dođe ti na isto. Također, ako su tišina i cijena prioritet - imaš povoljnih pasivno hlađenih Gigabyte 8600GT grafa - koje su u rangu ove 3650 sa 512mb ddr3, a tiše nećeš nać i dosta joj je usisni vent koji će pirkat po njoj da ne prekuha... Što se pak kućišta tiče, ja bih ipak na solidan midi tower ako nećeš buku... Malo je mATX case -ova sa dobrim protokom zraka...