View Single Post
Staro 11.08.2008., 10:14   #494
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ja sam imao svakakih iskustava sa nasom dragom policijom , od jako ugodnih do jako neugodnih kod jednog pretresa , ali uvijek cu pamtiti kad me na kvartu dok sam šetao fino dvojica iz octavie izlaze i sa Gospodine , mozete doci malo ? i trazi dokumente , i ispitivanje otkud idem , i samo iz vedra neba Udjite u auto , ja izbezubljen Zasto ? kaze tip U stanici cemo vidjeti ... i fino voznja nekih 700m do stanice , i izlazim iz auta ( inace , dosta je komforna nova octavia iza ) , i sa praga stanice neki u civilki se dere Ne taj , prvo sto je malo niži a i drugo sto ga znam , i prije 10 minuta je bio tu u pekari i pozdravio me ispred i malo popricali ... Trazili su tipa vezano uz neku frku , i opis je bio tamna trenirka dolje , crna majica sa kapuljacom gore , kratko osisan , i 'srednje' tjelesno gradje a ja bas tako obucen i otprilike tako izgledam ... I veli policajac Onak fino- Oprostite , mislim da nema potebe onda da sluzbeno vas privodim i da iskaz pisemo kad kolega veli da niste vi , evo kolega i ja idemo dalje pa Vas vratimo do tamo kamo idete i jos jednom oprostite zbog neugodnosti i gubitka vremena - ja sam ostao zapanjen da je covjek toliko uljudan , doduse cak i kad je mislio da sam mozda kriv je bio ok , a ne bahat... A i kad je bila jedna pljacka negdje na Jankomiru i trazili su tamni manji auto , a ja taman sa takvim isao tuda , i haltaju me oni čarapani sa dugim cijevima , i morao bunker otvoriti , i krenem sa kljucem prema bravi , a tipu ruka onak trese se , i ja fino stavim kljuceve gore na bunker i kazem - ja cu se ak treba legnuti na pod sa rukama a glavi ali nemojte da budem blizu vas i te cijevi , tu vam je kljuc , otvorite si , unutra su dvije lopte i pribor i sportska torba u kojoj su tenisice i oprema , i dalje pocnem brbljat jednostavno od straha kad sam vidio tipa kako mu ruka zapravo štrika , i skoči od iza neki u uniformi , i samo me odmakne , uzme kljuc , otvori bunker , i samo u sekundi otvori torbu , istrese , i digne podnicu , spusti , i zatvori , vrati kljuc , i onak se nasmije i ono Pozdrav ... a ja ostajao stajati protrnut malo ...
Razumjem da oni svoj posao rade , i nema nista protiv njihovog posla dok god bar drze neki nivo normalnosti , ono i ak sam kriv pisi mi kaznu ali nemoj se raditi da si super covjek,budi normalan , Pogrijesili ste , kazna je takva i takva i Dovidjenja ...
Router je offline