oko 1500 kn..
s tim da znam dosta toga sam zasarafit..
radijator i spremnik ne moram kupovat, to mi je lakse da si sam napravim tj izvucem iz nekog auta ili stroja i doradim.
e i jos jedna stvar.. ono sto vi govorite tokar.. to se zapravo gloda, jedino sto se mozda tokari su nastavci za cijevi, a recimo da imam vezu u jednoj profi radioni(tata cure lika koji je isao sa mnom u srednju

), nisam siguran ali mislim da imaju i cnc glodalicu, tak da ja sam napisem program i oni to izvrte, to bude relativno brzo gotovo..
@ destroyer oni blokovi su fakat skupi, je li to zbilja unirvezalno? npr ja sada imam 3500 xp + single core proc, el to ide na to i onda ksnije npr na q6600 (namjeravam uzet jace od ovog, ali primjera radi..)
i da bez obzira na konacno rjesenje, radijator i spremnik mogu biti vani bez problema!!
meni je bitno da dobro hladi i da nije prebucno.. kako to izgleda, uopce nije bitno, nedam ni lipu da to ljepse izgleda..
i komp bi radio 24/7 naravno..
meni su peltovi veoma privlacni, a LN2 i dryice to me uopce ne zanima to je za decke plave krvi, ne za mene..
peltovi su mi jos interesantniji ako upadnem u dom, jer onda ja ne placam struju

sta je bolje za neki malo jaci OC (Procesora i eventualno RAM-a)?
pelt+air ili cisto vodeno?
coolera imam dosta, pa bih onda samo kupio peltove, i kasnije ih nadogradio vodenim, i brijem da su blokovi za peltove jeftiniji od blokova za cpu/gpu?
vidio sam negdje da je efikasno nesto ovako na proc 50W Pelt, njega hladi jedno 120W Pelt i onda njega cooler(zracni)
je li to bolje nego cisti 120WPelt, sa coolerom naravno?
grafa me ne brine,