Tema: Tom's PC
View Single Post
Staro 09.08.2008., 21:10   #24
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
no dumping spuzve su teske i upravo zbog svog sastava i nacina izrade, sluze za umrtvljivanje raznoraznih stvari od vibracija. poput limova u automobilima, bocnih stranica piceka i slicnog.

tako da koristenje obicne spuzve moze biti od neke prirucne koristi, no za bilo kakvo ozbiljno smanjenje vibracija, i da to sve izgleda kako treba, te da ne nakuplja prasinu (jer anti-vibro spuzve nemaju tenziju nakupljanja prasine i ostalih kucnih njasra kao sto to rade obicne spuzve), te je kao najvaznije od svega, nekoliko puta manja i tanja, tj treba ti puno manje takve spuzve nego kaj trebas obicne. jedini minus je rekli bi cijena jer je skuplja od obicne. a u nas 'rvata, nazalost je minus i dobavljivost, mada je stanje sada vec sasvim ok i da se lakse nabaviti.

i to ti je to. zelis li kvalitetno te vizualno lijepo rijesiti problem vibracija, anti-vibro spuzva je rjesenje.
kolko ja znam (no mozda sam u krivu), zasad vibracije diskova su malkec slabije od onih koje proizvodi automobilski benzinski motor 1.2...

Jesi ti koristio tu anti-vibro spuzvu uopce na konkretnom primjeru uopce? To sto imas sli ne znaci da sve znas... Mislim, "tenzija nakupljanja prasine"... kakve veze ima napetost (tenzija) sa prasinom?
Vizualno lijepo se moze rijesiti bojanjem spuzve. Kao i stavljanje u npr. 5.25" kuciste starog cdroma kojeg ofarbas...