View Single Post
Staro 09.08.2008., 12:19   #26
nylaia
Premium

nylaia's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Evo da se i ja pohvalim

rijec je od Lenovo 3000 c100, problem i rjesenje opisani su ovdje :homemade popravak hladnjenja na lenovo 3000 c100
da skratim na latopu nije radilo hladjenje, garancija je istekla prije par mjeseci, nist uzeo ja popis servisa koji je dosao uz laptop nazovem, sve ok, traze da im procitam serijski broj s dna laptopa, cim sam ja to procitao lik se zaprepastio i rekao kako laptop vise nije pod garancijom (istekla je prije 6 mjeseci) i poceo pricati glupost: odjednom oni su samo IBM servis, nisu lenovo, oni s lenovom nemaju nista, dao mi je usporedbu s popravkom auta, neovlasteni servis moze promijeniti ulje i pogledat kocnice, no ako je nesto vise oni tu ama bas nista ne mogu uciniti ako bas hocu mogu ga donjeti, ali bolje da se ni ne trudim jer oni tu zbilja nista ne mogu uciniti pogotovo ako je problem takav kao sto i je - problem sa hladjenjem... ne znam sto reci na njihovu reakciju oni su ibm servis za laptope, ali ne i lenovo (iako je njihov broj tel dosao s laptopom) nisam imao volje vise se svadjati sa tako kvalitetnom uslugom i laptop popravio samostalno... (vise na linku gore)
nylaia je offline   Reply With Quote