u splitu ima jedan jako nekvalitetna poslovnica zvana procesor u kojoj sam prije nekoliko godina s ocem sastavljao konfiguraciju novog kompa..otac je sastavlja al eto...
i tako između ostalog i samsung pržilica i izričito rečeno monitor brončane boje, bia je na izlogu..i sve je u redu, može brončani nema problema....
kad smo dobili kompjuter nije bilo samsung pržilice ali sasvim ugodna zamjena, BENQ...vjerojatno neka produžnica ali izričito je bilo SAMSUNG, i pogađate...bijeli monitor!
nije to nešto strašno, ali ako je pošteno naručeno trebalo bi bit i pošteno izručeno, i nakon svađe dobili smo brončani s izloga s otiscima prstiju ko da su izašli iz CSI baze podataka....
ima još jedan slučaj, isto procesor
sav veseo dođem ja sa željom da uzmem volan...relativno jeftin s papučicama i ručnon... i sve bez problema kažem i ide pajdo po volan, a ručna je imala čepiće za zalijepit za podlogu...nema to veze, genijalac uzme ručnu baš za ručku i iščupa je...lagano je opet ugura i kaže "ma nema ti ovo veze ona je i tako za ukras, nema funkciju"...nakon pola satnog naguravanja svih dijelova u space-bag kutiju napokon sam spreman ić doma...naravno, imaju politiku da ne daju kese...tako da sve štogod uzeli morate nosit u rukama..kese su za papke!
P.S naravno ručna nije bila za ukras