View Single Post
Staro 07.08.2008., 21:41   #206
RisingPower
čudovište

RisingPower's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Bok ljudi!

Neki dan zvali su me ovi iz B neta jer već imam njihov TV tj. kablovsku i nudili su mi pristup Internetu. Ja sam im rekao da nisam baš zainteresiran jer imam ADSL ,te da u startu nisam htio kabelski internet zbog malih brzina, izrabljivačkih cijena i čestih ispada. Doduše, moje mišljenje o tome potječe još iz "davne" 2003/04 kada su se zvali DCM i bili su zaista koma... Ne vjerujem da su se od tada nešto silno promijenili, osim što su nabildali brzine i stavili marginalno niže cijene od T-coma da ne izgube i tu šačicu korisnika koju imaju... Oni obećavaju brda i doline, pa sam im rekao neka sastave ponudu da ja sve to vidim crno na bijelo, no svejedno trebam nečije suvislo mišljenje iz prve ruke. Nemam namjere čitati ovu razvodnjenu temu od Adama i Eve pa do dana današnjeg, niti se probijati kroz šikaru na njihovim stranicama... Kako stvari sa tim kabelskim internetom stoje sada? Koliko se to zaista isplati u odnosu na T-com flat sa najmanjom brzinom? Njihov telefon ne želim, zanima me samo Internet i TV...