View Single Post
Staro 07.08.2008., 21:23   #21
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
...Nastavak sage...

Dakle - danas me kontaktirao HP Hrvatska (EEM CRT Croatia). Nakon cijele sapunice sa Austrijskim HP-om, obavještavaju me da moj laptop ipak nije moguće servisirati u Hrvatskoj. Ispričavaju se radi mogućih neugodnosti.
Ne trebam ponovo spominjati da mi je upravo HP Hrvatska potvrdio tvrdnje Austrijskog HP-a, da je moguće popraviti laptop kod nas.
I da- nisu me kontaktirali telefonski, mada im je ostavljen broj. Nego mi prvo pošalju mail. Nakon skoro tjedan dana.

...Kraj sage...

Obzirom da HP Austrija i Njemačka inzistiraju da lap pokupe na adresi u dotičnim zemljama (tj. za njih ga pokupi DPD, a ja istim ne mogu poslat lap njima), a ja više nemam ni volje ni želje muku mučit sa njima, laptop ću vjerovatno razbit čekičem na Youtube-u, pored novozapakiranog Della ili Acera. Premda je laptop stvarno dobar - tehnička podrška je katajebenastrofa. Ne samo da su nesposobni ovi u Austriji, nego i ovi kod nas nisu normalni. Ne zbog mog slučaja konkretno, nego šta reć kad ti firme kao Recro i Megatrend uopće ne odgovore na mail? Ajde, Zel-cos je barem uzeo laptop i pokušao nešto napravit - svaka im čast i preporuka ako već imate nesreću imati HP.
A ovo za Recro i Megatrend ide direktno u centralni HP Total care, isto kao što i moja iskustva sa HP-om idu na sve forume.

***FIN***