Citiraj:
Autor Fleks
Upravo me SMSnuo srale:
Celjust do poda na jamo 825 i sigurno ce ih kupit.
|
Al ga ovaj Fleks moze srat
Bio sam danas popodne u Audiocinema artu, dosao sam po svoje zvucnike i usput poslusao one male Cambridge S30. To mi je lagano odvalilo celjust, jer zvucnici su jako mali ali zvuk je jako jako mocan. Znaci za neka normalna slusanja, normalne glazbe i tko ima malu sobu moja definitivna preporuka za ove zvucnike. Sirina i dubina stagea, timbarna tocnost, neobjasnjivo dobro bas podrucje jednostavno ne daju da slusatelj zakljuci da se tu radi o valjda najmanjem hifi zvucniku na trzistu..S tim da se ovi zvucnici u neko vrijeme mogu jako dobro nadogradit s jednom aktivnim subom i onda je taj sustav stvarno predobar za te pare.
Namjerno sam pripremio jedan CD sa malo zahtjevnijom glazbom posebno za bas podrucje, naravno to nije bilo techo ili sl, nego snimke velikih orkestara, gdje je i sama dinamika jako velika i stvarno za tocnu reprodukciju takvog materijala morate imati onako, povece zvucnike sa jakim pojacalom. Naravno ovdje su me mozda malo razocarali, ali realno gledajuci, ocekivati od ovih kutijica da tocno i vjerno prenesu zvuk od 80-ak glazbenika, nebi bilo posteno. Ali mislim da bi se s jednim solidnim aktivnim subom stvar bitno poboljsala..
Uglavnom svi vi koji ste se mozda spremi otisnut u vode hifi-ja, a boravite u relativno malim prostorima (vecina nas) ovo su zvucnici za vas. Cijena im je za cash 1170 kn.
Nego ajde da napisem par rijeci i o svojim novim kutijama. Recimo da se sad jos malo usviravaju i problem s bas podrucjem je i dalje prisuta, moglo bi se reci i veci nego sa Dalijima i zbog toga bi trebao biti nesretan, ali..
Udmah sam prionuo tweakanju i bas refleks otvore koji su smjesteni sa straznje strane zvucnika zapunio s finom spuzvom. Malo testiranja i zakljucio sam da su rezultati puno bolji nego kad sam to isto radio s Dalijima, iako oni te otvore imaju s prednje starne zvucnika i u teoriji oni su laksi za smjestaj i ugađanje bas podrucja..
To su sad prvi dojmovi, kad se zvucnici usviraju bacim jos neki detalj..
pozz