View Single Post
Staro 07.08.2008., 14:07   #812
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor lovretta Pregled postova
Evo probao i ja to cudo od uber grafike zvuka i FIZIKE. Nakon godina provedenih sa LFSom, rFactorom, GTRom, GTLom, netKar-om, GPL-om o ostatkom kolekcije nisam nista previse ocekivao, al ipak ni da ce biti onako lose nisam se ni tom nadao.
Ponasanje auta je apsolutno bezveze, sa onim nekakvim GTR mustangom se bez problema ulazi u zavoje sa RUCNOM (LOL). Tocke kocenja su sve na cca 30m i to sa nekih 130-140 MPH, BLAH. Tako ni F1 bolidi ne koce.
Moram priznat da mi je zvuk odlicno odradjen, ostalo je sve bezveze.
Eh da jos jedan plus su sudari i steta na autu. Zbilja su spektakularni.
Grafika mi uopce ne izgleda dobro, sve je spaljeno, bljesti, ja u stvarnosti nikad nisam vidija onakve zute oblake, ili jos bolje pijesak koji svijetli. Doslovno.

Steta je sto za PC vise nema kvalitetnih polu-arkadnih voznji ko sta je bio legendarni NFS Porsche ili Toca 2... Jos kad se sjetim da ce Codemasters radit F1 "simulaciju" na engine-u GRID-a, mogu samo rec - STETA.

Ne kazem da je ovo shit i ne-vrijedno spomena, vjerovatno je neki nalaze zabavnu za igrat, al od Simulacije ni S.
A kako da se to objasni nekim ljudima

Slažem se u potpunosti, i nije mi idalje jasno zašto neki ne shvaćaju ne realnost ove igre
Baja 001 je offline   Reply With Quote