Citiraj:
Autor Lewis
Heheeh welcome to 2560*1600 - sad si gotov = NEMA NATRAG  .
Inace ja sam isto super zadovoljna s njim i dosta mi je bolji od 2407 (imam dva na poslu). Moj veselo radi od 12/2006 pa na dalje i nikakvih problem niti bad pixela nemam tako da nadam se neces imati ni ti  .
Sretno.
|
Za sad nista, evo vec sam preko 10 sati pred njim proveo, sto radeci sto zujeci u divne wallpapere koje sam skinuo. Monitor nema mane. Miljama ispred starog BENQ-a, razlike u bojama na npr. BENQu i laptopu naprema ovom DELLu su doslovno prestrasne. Crvena izgleda ko da je prljava, , crna je dosta tamnija na Dellu. S-IPS gotovo ni nema backlight bleedinga, barem ne na ovom Dellu, kad se sjetim svijetlih mrlja na BENQu sad mi je cudno da me to prije nije toliko smetalo.
O rezi da ni ne pricam... Skinuo sam jedno 300 megi ultra-hq wallpapera, JPEGovi od 3-8 MB komad, proveo 20 minuta blejeci u njih. Slika cak nije ni sitna, s obzirom na rezoluciju, mogu tekst citat sa gotovo 2 metra udaljenosti.
Tak, javim se jos nakon kaj pogledam sva tri LOTR-o u 1080p :-D, do tada, hvala na lijepim zeljama, i ja se nadam da ce mi ovo postat omiljeni komad hardvera!