View Single Post
Staro 07.08.2008., 03:19   #1025
bacyc
mučko đubre
Moj komp

bacyc's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
mali ot:

imam problema s adsl-om, i dođe u ponedjeljak majstor to pogledati...

u petak sam spojio i maxtv, kojeg nisam koristio zbog pucanaj veze

kod prijave kvara sam im detaljno objasnio kvar (kod refresha cod4 servera router se restarta, zblesira i potrebno ga je ugasiti) + još sitna pucanja veze i velik ping

neposredno nego je majstor došao sam upalio maxtv, i kad je došao pitao sam ga da li da ugasim tv, odgovorio je da ga ostavim upaljenog. bez ikakvog pitanja šta ustvari ne valja je počeo kopati po zidu. istina, instalacije su preloše napravljene, ali sam mu nekoliko puta natuknio da je net savršeno radio mjesec dana. imao sam dvostruku utičnicu u zidu, a majstor ju je izvadio, počupao žice i sada to izgleda ovako, http://tinyurl.com/66qbc9 , a utičnice više ne rade. nakon što je obavio posao pita on jel radi maxtv. ja njemu da radi, zašto nebi radio. i tek nakon uništavanja utičnice i šetnje po tavanu sam mu uspio reći u čemu je zapravo problem. rekao je da će mi doći neki ljudi nešta mjeriti, i to je to.

i najveća provala, koje se dogodila dok smo radili gore navedeno. primjeti on da nema kabela, pa pita jel sam spojen bežično. ja mu velim da jesam. pita on koju brzinu imam, ja mu odgovorim 8meganešta. nabaci on pogled u stilu, ha koji debil, ništa ne zna i progovori: pa zašto si uzeo 8megabita kad se spajaš bežično? ostao sam na trenutak paf, i par sekundi neugodne tišine, dok nisam otprilike skužio zašto je to rekao. samo sam mu odgovorio da imam brzinu 8 megabita, minus 20-ak posto koje po defaultu skidaju, odnosno 6-6 i pol megabita, i to tim riječima. i nakon toga je bio pun sebe, pa se nisam ni trudio objasniti mu da je propusnost wirelessa malo veća od 2 megabita

i za kraj, da nebi netko pomislio da želim vrijeđati dotičnu osobu. vjerujem da nije loša osoba, ali je loš majstor.

EDIT: @dule tko zna šta je, gdje i od koga čuo pa pokušao biti pametan.

phenom x3 435@phenom II x4 2900mhz big typhoon
asus m4n8 pro
2*2gb gskill
vtx ati radeon hd 5850
wd 640 aaks, blue
LG 42N
SEASONIC 380W
mx-518, Logitech wave
samsung 225bw

Zadnje izmijenjeno od: bacyc. 11.08.2008. u 14:52.
bacyc je offline   Reply With Quote