cuj sto se tice rx300 logitecha, mis nije losh za web surfanje, ali si naveo da ce ti konfa sluziti za gaming, e tu je sasvim druga prica, trebas imati neku podlogu srednje kvalitete, ja preporucujem SHARKOON 1337 Aqua XL, imam ju vec 2 mijeseca i u upotrebi je cijelo vrijeme, jednostavno sam se preporodio od kad koristim podlogu, na drvo( stol) mis nemoj stavljat, padovi od mise ce nakupit smeca sa stola i jednostavno pocinje grebat, kako stol reflektira mis se zna nekadamalo zbuniti, ako nemas dovoljno mijesta na stolu onda preporucujem SHARKOON 1337 Shooter, bitw uz miš dobiješ usb u ps/2 i preporucujm da odmah ustekas s njim, nema velike razlike a imas jedan usb port više, ali stvarno mis ce ti za gaming posluzit ali nece dugo, meni je gumb koji se aktivira kada stisces kotacic prestao raditi posto u call of duty 2 mi je to postavljeno za bacat granate i jednostavno je bolje, zato sam sad pametniji i gledam za sljedecu konfu g5 misa ili mx518 logitecha, a mozda i razera, kada sam bio kod frenda vijeruj mi razlika je osijetna, kasnije se nisam htio vratitivise na rx300 , tipkovnicu isto za gaming preporucujem neku fullsize nego sto sam nja panj uzeo mini verziju neku prestigio koja za gaming jednostavno nevalja, imam 2 slova ž, a sve je naboljeno kao na laptopu, jos sam sretan sto imam numpad posto da nemam zavrila bi u kanti prepolovljena , ako imas pitanja uvezi te dve podloge ili rx300 samo pitaj, vrlo cu rado odgovoriti