07.08.2008., 00:45
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Autor Ivanozo
Kupio sam Samsung LE37S86BD Tv i odmah nakon kupovine sam poceo primjecivati problem.
Televizija se pali i gasi sama od sebe.
Nekada se samo ugasi, a nekada se u roku par sekundi opet sama i upali, nekada se to ne događa po tjedan dana, a nekada po 2 - 3 puta u sat vremena. Znaći nije u određenim vremenskim intervalima.
Proučio sam upute i u postavkama nema ništa za namjestiti kako se to nebi događalo ili išta slično.
Vidim da se na nakim tv-ovima može updateati software, ali neznam ni jeli se može na mome tv-u ni kako se to radi. Tako ako netko zna odgovor na to neka se javi.
Kupio sam je ovdje u dubrovniku, u ve-mila, tu nemaju servis za samsung televizije nego bi je morao slati za Zagreb, i onda čekati tko zna koliko da dodje nazad. Tako da mi to sada nije opcija.
Hvala unaprijed.
p. s. Neznam jeli to slučajno tako ali sam primjetio da dok igram PS3 nikada mi se nije ugasila a igram ga po par sati dnevno. neznam stvarno jeli to slučajno ali je tako.
|
Mislim da to definitvno nije slučajno.Malo sam googlao i vidio da ima neku automatic powerOff opciju.Yebi po postavkakma TV,sumnjam da će itko znat ovo.
|
|
|