View Single Post
Staro 06.08.2008., 18:34   #6
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor mikey_rs Pregled postova
Dete kjeten. Pametan čovek si zeme igru i ispuca se na njoj a ovakvi ljudi su rođeni manijaci i samo traže izgovor. Žalosno.
Čudno kak rijetko napišu nekaj dobrog o igrama. Ja sam se navčil engleski poprilično dobro iz igri (i nekaj na filmovima). A tek kolko se čovek more navčiti o taktici na nekoj dobroj strategiji, o povijesnim bitkama, kojekakvim oružjima, predmetima, vozilima...
Na kraju se samo gleda na loše odlike koje to možda i nisu al eto.
Ja mislim da bi ove nasilne igre trebale biti za sve uzraste... Jer, jednostavno, ako ne uspijem u nekoj misliji ja se ubijam od bijesa i onda jednostavno taj bijes ispoljim kroz igru i vratim se u normalo...
Ali uzmimo u obzir neku od igrica koja je za sve uzraste, ja cu uzeti Micro Machines 4 jer mi je najdraza... Ponekad ne uspijes u nekom dijelu igre, tj. zeznute mnoge prepreke i suparnici... I nikako da to sredis kako treba... I ona lupis sakom od stol i izadjes vani ispusiti pljugu i naleti ti neka budala i ufati te zahebavati... Sta ces uraditi? Otresti budalu od asfalt, naravno... Zasto? Zato sto ti je igrica koja je namjenjana za sve uzraste, jednostavno pokvarila ostatak dana i raspolozenje...

To govorim iz iskustva, pa si protumacite kako god zelite...

d^_^b je offline