Citiraj:
Autor veki19
|
vise od tri godine koristenja i kaj da ti vise kazem.mislim da ne treba
za pogoniti ih,imam x-fi fatal1ty. zvuk za igranje je to to.prostornost, glasnoca, odlican zvuk. milina. mjuza,za moje uho, odlicna. kazu, moze i bolje, no meni su sasvim ok.
znaci,i glasne, i dobroga zvuka, te jedna od najvaznijih osobina, ergonomija. odlicna. em se super sklapaju pa zauzimaju malo mjesta iako su ogromne, dugacka zica, ali najvaznije...
...ne bole usi, ni glava nakon par sati koristenja.vrlo vazna stvar kod slusalica, jer puno ljudi s razlicitim, a razvikanim slusalicama ima taj problem, koji uopce nije zanemariv, i bogme kad jednom osjetis kako usi zare nakon par sati, staviti ovako nesto na usi je ko izljecenje od teske bolesti
uglavnom, za te novceke, super slusalice. naravno, igraceg karaktera.za audiofilski dozivljaj morao bi potraziti nekaj drugo, mada napominjem jos jednom, i mjuza zvuci sasvim solidno na njima. rekao bi i puno bolje od solidnog
EDIT: e da, majk. za njih postoji i originalan majk, koji je istina, zaseban, no ima na zici male neupadljive kvacice s kojima ga samo zakvacis uz originalni kabel. majk je super za govor, i uz sluske su prejebeni gejmerski headset.

ZM-01..nekih 40kn

.mada ima i set u kojem to kupis zajedno*sluske+majk