View Single Post
Staro 06.08.2008., 10:33   #271
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Tnx, bio sam zvao SZK pa mi je lik pojasnio...
Nakon koliko vam je došlo doma poštom da su prihvatili ili nisu podneseni zahtjev?

Kakav zahtjev? mislis na prikljucak Maxtv ili na produzenje nakon isteka 3 mjeseca probnog?

1. ja nisam nista dobio, ustvari podnio sam zahtjev kod lokalnog t-centra, potpisao, dosao je maxtv nakon 15 dana tocno, city express mi se cini. Nakon toga je dosao redovan racun.
2. nakon isteka probnog roka od 30 dana, imas rok od 15 dana u kojem bi trebao dati izjavu( imaju oni neke sprance), da nastavljas biti maxtv pretplatnik. E sad, da li te oni obavijeste, neznam ali znam da moras u tom roku vratiti opremu ako prekidas navedeni odnos T-com-Ti.

Citiraj:
Autor VoodooRain Pregled postova
pitanje

imam dsl normalno modem kasda mi stoji u sobi zelefonske zice su u zidu sve normalno e sad stari planira uzeti maxtv a dnevni boravak se nalati tocno po dijagonali skroz na drugome kraju sobe, moje pitanje je sada ako oni stave maxtv mora modem biti do maxtv uređaja ne a mogu li ja onda dalje normalno imati kasdu kod sebe i normalno se spajati na net ili kako bi to bilo izvedeno jel sad da moram mrezni kabal razvlaciti po cjeloj kuci nedolazi u obzir

nemres imati i kasdu i onaj zyxelov spojen. Ili jedan ili drugi, pa razvalci zice,.
Zato i dobis sa maxtv prijamnikom cc 15m utp kabla.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 11.08.2008. u 13:27.
daytripper je offline   Reply With Quote