View Single Post
Staro 06.08.2008., 01:33   #1
CroKiller4
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Thomson ST 780 - muke i patnje

A ne znam šta reći o ovome modemu. Meni zasad daje ogromne probleme.

1. Otvaranje portova - meni ne radi. Išao sam i preko onoga tutoriala na http://www.portforward.com/english/r...6/Utorrent.htm
na ovoj stranici i sve sam napravio kako treba i neće. Išao sam i preko Aplication&Game sharing opcije i vrlo rijetko portovi rade. Pitao sam kolegu sa foruma pa se nadam da će pomoći.

2. NAT problemi sa igranjem na Xbox Liveu - NAT mi je uvijek strict pa morate dodijelit Public IP za Xbox koji traje 1-2 dana i onda NAT bude open pa se opet sam zablesira i ode na strict.Može li mi itko reći šta znači ovaj "DHCP Lease Time"?

3. Ako možete pomoći...u zadnje vrijeme često dok igram na X360 a i surfam, čujem samo neki klik na modemu i isti čas pukne veze između routera i LAN-a. Jednostavno se prekine veza iz čista mira. Onda moram isključiti router i sve postavke se shebu. I tako zna u 2-3h po 4-5 puta se dogoditi da pukne veza. Matična i na njoj mrežna rade kako treba. Probao sam koristiti i drugi mrežni kabel ali problem se ponavlja i dalje...ne znam u čemu je problem?

4. Može li se od T-Coma zatražiti drugi router? ZyXel ili D-Link...ne meogu više sa ovime. Ima li tko da su mu zamijenili? Imam Flat inače. Stvarno me muči ovaj router jer sam upao i na privatne torrente gdje kada skidam uvijek sam ljudima nedostupan jer su mi portovi zaključani (ne mogu se priključiti na mene) i benat će me. Onda kad igram stalno mi puca veza na relaciji mrežna kartica (LAN) - router. Mislio sam da možda slučajno PC ometa vezu X360 i obratno pa kada sam koristio jedan od navedenih uređaja drugi sam iskopčao iz ethernet ulaza na routeru ali i tada je dolazilo do pucanja veze.

Ako imate ikakave savjete, pomoći....pomagajte, molim vas. Izludio sam sam ovim modemom.

Hvala vam puno.
CroKiller4 je offline   Reply With Quote