View Single Post
Staro 05.08.2008., 22:47   #1018
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
3650 je bolja od 2600XT, a 1950GT je lošija od 1950PRO, pa izvuci zaključak
da . ili ne? jer sam imao oba kompa prakticki dva-tri dana u sobi, i malo zavrtio igre. sve stoji za 3650 da je ok grafa, nisam ja nista rekao, ima i na linksu mali review koji sam napravio. ali kada sam zavrtio cod4, krajsis (iz znatizelje, ne iz igre), stalkera, na oba kompa (a inace, na ovome sa 1950GT je bio slabiji procesor - 2GHz VS 2.4GHz po jezgri x2, identicne MB i 2GB rama), ovaj sa 1950GT je puno bolje disao i vrtio. sto da ti kazem, kad je tako ispalo. i to bas za cod znam da je na 1950GT oko 60-70 fps, na 3650 oko 50.
2600xt da je sad puno bolja od 3650, nije. manje grijanje i opcenito jeftinije jesu, ali razlike u igrama su male.

kako god, nije u redu da, kada dodes nesto kupiti, i zelis bas to - da ti se uvaljuje nesto drugo. zar ne?

ps
nije da ne vjerujem anandtech-u, ali kad sam probao i vidio iz prve ruke.

Burko je offline   Reply With Quote