Slazem se da madjarsku treba pod hitno izbacit iz kalendara. Zasto?
Zato sto nenudi niti jedno mjesto za pretjecanje, ubrzas, pa usporis, i stalno tako, kao malo brzi monako...Obidje se jedino kao vozac ispred napravi pogresku, presiroko udje u zavoj ili na djelic sekunde fula brzinu, sve ostalo no way.
Skoro se nisam probudio na trku jer sam znao da ce bit zesce sranje.Ok sad cete rec pa bilo je dogadjanja, iz mog kuta i nije jedino sto je razocaranje trke masa i njegov problem s motorom i eto, na taj nacin recimo trka nije bila dosadna kao primjer prosle sezone. Ugl, staza za gledanje uz 3 litre piva, nek te mako sukne u glavu pa ti bude zanimljivije...
Jos nesto zelim spomenuti. Patim za vremenima (kraj osamdesetih i pocetak devedesetih ) gdje su bolidi bili kao recimo, d ase tako izrazim "nabrijani i puno snazniji gokarti" gdje vozac nema puno aero gripa vec cisti grip na gumama tako da to u praksi izgleda vise kao reli voznja, zanosenje i kontroliranje gasom dok bolid nije ua pravcu, dok ga se "hvata" u zavoju. E te drazi vise nema i zato mi se f1 danas sve vise gadi. Nabacali su previse elektrnoike kud srece sto su TC izbacili pa da za vozit f1 danas treba imat vise muda nego prije koju godinu.
Pogledajte samo ponasanje bolida na nekim starim snimkama(ima ih hrpa na youtube) recimo senna i njegove majstorije ili schumacherove. Nervozan bolid je to sto oni traze,a to je i schumi jednom i izjavio (volim nervozne bolide jer podjsecaju na karting stil voznje). Po meni to tako treba i bit.
Slazem se ja da tehnika ide naprijed al ovo je stvarno vec zalosno da bolid iza se mora postavit na tantalovu muku kada zeli obic pogotovo na stazi kao sto je hungaroring.
Bas sam se bezveze raspiso nije mi bila namjera