View Single Post
Staro 04.08.2008., 18:31   #126
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Fleks ovo nisu korisnički Windowsi! Kad bi poslao mail CEOu dobio bi (ako bi dobio) jednaki odgovor uz preporuku Viste

To što su neki korisnici uvidjeli prednost servera 2008 kao worstationa je druga stvar, no logično je da neke stvari nikada neće dobiti službenu podršku. Slažem se da je žalosno što neke stvari nikad neće dobiti službenu podršku ni za Vistu.

media 600? Jel' ima 600 tipaka pa se tako zove Od svih dodatnih tipaka navukao sam se samo na one bočne na mišu (bacward i nešto manje forward). Na ostale se u načelu ne želim navući jer mi onda fale kad odem na drugi stroj, i ovako grebem palcem po mišu ako nema bočnih.

Ovo za zvučnu je problem no kad bi se koristio kao server baš i nije, zar ne? Probaj googlat, nekako mi je čudno da neće pokupiti od Viste... Prije bih krivicu bacio na proizvođača zvučne nego na Microsoft.

Općenito kad govorimo o podršci za hardware treba kriviti proizvođače a ne Microsoft. MS je navodno na vrijeme dao specifikacije, izdavao bete, Vista je na tržištu preko godinu ali podrške još nema.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote