Gle, ne mrzim ja HP, OK je on, imam već nekoliko generacija HP računala kod kuće i dobri i kvalitetni su to laptopi. No, dosta se griju, imaju slabe performanse za tu cijenu, mutavo i dosadno izgledaju i nemaju ništa novo izmišljeno od prije nekoliko godina.
Imam jednog HP-a AMD turion 64x2 i moram reći da je laptop vrlo dobar, no tako imam i jednog HP Compaqa koji je star već oko dvije godine i samo sr*** sa njime, em crkava zbog pregrijanosti, em mu tipke otpadaju. Bolji mi je Acer i definitivno taj HP se tada nije isplatio, bio je oko 6k kn i za tu cijenu sam mogao nešto bolje uzeti ali eto, HP ovo HP ono i tak.
Acer ima vrlo dobar dizajn, vrlo dobre performanse pa čak i kod desktop računala ako govorimo o Predatoru -
http://www.acer.com/predator/ ,te laptopi koji su sada trenutno po meni najjača konkurencija svim proizvođačima laptopa, jer imaju odličan dizajn, jake performanse (naravno, za tu cijenu), zadnju tehnologiju. Neznam, dopao mi se taj Acer, no prije 2 godine ga ne bih uzeo...