ljudi dajte bez svadje.. stvarno mi nije namjera natjerati nekoga na prepucavanje vec odgovor tipa marka - iskustvo sa servisom(u jamstvenom roku i izvan) bilo ono pozitivno ili negativno bar neki subjektivan dojam i ko je serviser za pojedinu marku pa da uzmem i to u obzir pri nabavci novog laptopa. jer koji ce mi klinac garancija ako ce me na servisu izigrati?!?
napravimo nesto da ostane iza nas da se i ubuduce zna sta se kupuje i sto ocekivati u slucaju kvara...
konkretno ovaj thread je nastao jer sam se zainteresirao za msi-ja a nakon toga sam cuo za glasine o 8xxx nvidia grafickim karticama i greskama s njima da bi nakon toga dosao do saznanja da je servis totalno u banani - subjektivno odustao bas zbog toga jer cu radje dati jos 2k kn za hpa s 3g garancije, quadro grafikom i vjerojatno mirom u kuci
stoga molim konstruktivnu raspravu u okviru threada
@fitzTN molio bi te da postas screenshot u 1680x1050 desktopa s ikonama i nekog programa tipa word ili slicno... bas me zanima kako izgleda u praksi ova reza, a isto tako i neko drugi s 1400x900 jer sam 1900xxx rezu vidio i meni je presitno za ugodno koristenje tako da mi je to minus..
Evo i moga iskustva... Asus a3n - crkla przilica... ukratko lap je kupljen vani, dosao s internacionalnom garancijom u Msan decki bez pogovora uzeli lap i rjesili u garanciji... lap bio gotov nakon par dana. Negativna strana je sto je onaj koji je zaprimao lap krivo uveo model tako da sam dobio przilicu od nekog bezveze modela koja je bila dosta losija - na iducem servisu nakon prigovora dobio odgovarajucu.