Pozdrav svima,
uvijek oko te tržnice problemi

, a to bi trebao biti najmanje važan dio ovog foruma. Komunikacija i nova saznanja iz područja računala bi trebala biti najvažniji dio, a ne vidim da se netko svađa oko toga
Uglavnom, što se tržnjaka tiče - novi podforum jako teško. Tor je mnogo puta govorio da od toga neće biti ništa. Uostalom i shvaćam ga. Već vidim koliko bih dana morao samo raditi da prebacim sve postove iz prodaje u procjene (a mora se to, radi pretraživanja kojeg radi 0,01% forumaša). Pa onda kasnije mjesec-dva pomicati postove iz prodaja u procjenu jer ljudi ne čitaju/vide različite podforume. Treći problem (od njih puno) jest PiP i premještavanje iz jednog u drugi podforum, pa onda dupli threadovi u Procjenama i prodaji.
Sve to naočigled izgleda super - samo se otvori novi podforum i to je to. Nažalost, nije.
Jedan thread sa procjenama bi bilo dobro kada bi bilo malo procjena, no toga ovdje nema, jer ih je sve više - ljudi procjene unatrag godinu dana vide kao mogućnost više bumpova. Rijetko tko baš ne zna cijene, jer ruku na srce, malo search-a i sve se može naći. Ajde 99% toga, sa aktualnim cijenama (polovnim)...
Iskreno, možda mi je mozak još na godišnjem, ali ne vidim nikakvo lagano rješenje oko procjena. Osim - ukinuti ih i zahtjevati da se cijena mora staviti. Tor je stavio mogućnost samo oglasa + bumpovi (tipa svaki tjedan). Gubi se na velikim mogućnostima foruma u tom pogledu (npr. mogućnost komentiranja cijene i upozorenje drugih na eventualno bolju kupnju). Ljudi nemogu napravit normalan naslov (prodajem konfu u sigu ili prodajem kramu od kompa), a kamoli da će nas voljeti ako im maknemo i jedini gušt - procjene

. Iako, moderatore se ne mora voljeti
Velim, laganog rješenja nema. Koliko ljudi, toliko i različitih mišljenja. Ja sam uvijek za dobar prijedlog i neće mi biti problem se oko njega pomučiti. Ali, kad nešto predložite, gledajte i lošije strane koje donosi...