Tema: Procjene
View Single Post
Staro 03.08.2008., 23:12   #47
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Definitivno ne treba usere pitat bilo šta jer i mi sami se ne možemo ništa kvalitetno dogovorit.
Demokracija na ovom forumu nije nikad dobro djelovala kao što se i sad na ovom primjeru vidi.
100 ljudi, 100 različitih mišljenja.

Da je bar sastavljena koja anketa pa da se imamo prema nečemu ravnat.
Ovako svatko tupi svoje, imamo obične usere, nove usere, tu i tam koji guru kojeg tržnica zanima
ko lanjski snjeg pa je za ukidanje itd...

Ili neka anketa sa prijedloženim rješenjima pa sukladno rezultatima napravit izmjenu ili nek moderatori
zasjednu i dogovore se između sebe.

Osobnog sam mišljenja da tržnica treba no treba je i reorganizirat radi lakše preglednosti i "održavanja".
1. Ukinuti PiP
2. Prodaja/Zamjena pod jedno
3. Kupovina
4. Ostalo ( telefoni, tv, linije, konzole.., itd. )

U Kupovini okačit stiki Procjena jer se tamo slabo zalazi, pa samim time će procjene izgubit na atraktivnosti.
I dalje bi imali 3 podforuma na tržnici no bili bi pregledniji i lakše bi moderatorima bilo za pratit.
Odvojili bi mobače, linije, itd.. od hardware-a te bi procjene završile na neatraktivnom mjestu pa kom treba...
Smanjile bi se iako su pojedinci suprotnog mišljenja, smanjile bi se bar 50% jer nema više PiP-a !

Većina procjena je priželjkivanje prodavača da uhvati nešto više ili da mu je post na prvoj strani češće da to što više ljudi vidi.
Kada nebude bilo takve mogućnosti manipuliranja oglasom neće biti toliko ni procjena.
Striktno zabranit bilo kakav mig o eventualnoj prodaji u stiki-u Procjena, mislim ako po sebi sudim.., šta mi vrijedi tamo neka procjena moje grafe na 500kn ako mi prodaja zavisi isključivo od PM-a ! Ide ona u prodaju da svi Vide pa ću se onda Pm-ati.
stuc je offline   Reply With Quote