Tenks obojici. S obzirom na Vista vs XP očito je to to, jer ja dobivam sve kao i Wizzard, samo cca 1000-1100 bodova manje. Na XP-ima mi iz nekog razloga 3dMark 06 više ne radi, pa sam odustao.. I mda, skužih da je ovoj grafi izuzetno bitan proc, to se pogotovo vidi kod overclocka sa 2 na 3+GHz. Al ok, s obzirom da je proc klokan, a igre slabo reagiraju još uvijek na quadove, mislim da bu sve ok.
Kaj se tiče napajanja, na kraju sam uzeo šogoru Chiefteka 550W (jer nisam nigdje mogao nać molex->PCIe adaptere). Naime, po podacima koje sam (jedva) našao, taj Fortron ATX-400PNF ima samo 4 molexa i to je to. Ako uzmem adaptere 2xmolex->PEG onda sva 4 molexa odu na to, i nemam gdje ukopčati disk/pržu. Tak da sam odustao.. Al bi me svejedno zanimalo kak si ti to onda upogonio na svom kompu.. JEr ili podaci nisu točni, i ima više konektora, ili si koristio samo 1 molex za svaki 6-pinski. Ono, meni više ne treba info, al sigurno će nekome još trebati, pa da znamo preporučit napajanje
@Livyatan - ak si cijelu tu konfu uzimao, a onda si se mogao isprsit i za 24" monitor baš