View Single Post
Staro 02.08.2008., 11:58   #14
zebinho
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Imam potpuno suprotna iskustva , dva njihova lapa i rade odlicno , kupljeni sa free dos ali uz oba dosli driveri za xp , sve radi za 5 , i najbitnije kod lapova - odmah u startu za skoro najnize cijene nude najvise i 2 godine jamstva ...
eto posto dolazim na ovaj forum zbog spomenutog branda laptopa da nesto napisem.....kao što je router rekao msi na pocetku ima neke primamljive ponude poput duže garancije i manje cijene...koji su se i meni svidjeli na pocetku...ali nažalost morate imati srece da dobijete od MSI-a kvalitetan laptop...servis im je uzasan...i uglavnom vas krive za kvarove koje se događa...kvarove ne popravljaju i ako nekom nesrecom naletite na MSI laptop 2. klase...ona cijena koju ste ustedili zbog jeftinoce...samo cete potrositi na benzin dok dodjete do njihovog servisa koji je bogu iza nogu...a da o zivicima ne pricam....a spomenute 2 godine garancije su vjerojatno zato jer svaki put kad im odfurate laptop prvo 2 tjedna cekate dijelove da stignu a nakon toga te iste dijelove toliko dugo i ugrađuju jel imaju ''gužvu'' tako da kad odfurate njima laptop necete ga vidjeti 45 dana...a kvar u vam najverojatnije nece otkloniti...nego cete cuti neku jadnu ispriku..eto toliko o mom iskustvu sa MSI....
zebinho je offline   Reply With Quote