Citiraj:
Autor Munjara
ajfon je sminkerska igracka
n95 8gb je top mobitel
|
nemozes tako rec, jedina prednost n95 je po meni bolja kamera.
u vezi sminkerske igracke...mozda neko voli sminku i fensi touch screen? npr meni se bas zato svida.

kao sta ste vec rekli ovakva rasprava je bezvezna, svi vecinom znamo sta koji ima i moze iz reviewova, iphone ima bolji pristup netu n95 ne,iphone ima veci ekran (po meni veliki +) n95 manji, iphone ima "losu" kameru a n95 moglo bi se rec kao malo slabiji digitalac.
evo nekih usporedba random slika sa neta:
n95 iphone1 iphone2
zapravo je i glupo usporedivat 5megapixela kameru sa 2..iako zadnja slika izgleda vise nego dobro za 2mp
veliki minus iphoneu sta nemoze snimat video, iako ce i za to izac nesto, tj vec je izasao neki "drunknbass" al mora se platit nekolko dolara da bi mogao snimat unlimited umjesto 5sec (omg)
takoder veliki minus za ono bluetooth slanje sta sam negdje procitao da moze samo na appleove uredaje, i za to bi valjda trebao izac neki hack. (moze malo info o tom ako neko zna?)
neki jos stavljaju u minuse sta nema flasha. imam sad mob sa flashom i od 500 slika zatrebao mi je 3put mozda, po meni beskorisno osim ako to nije onakav flash koji stalno radi koji je dosta puta vrlo koristan ponoci za posvjetlit negdje.
jos me zanima od vas ko ima sad iphone, kako radi net kad nema u blizini wirelessa? jel se placa i kolko? taj brzi 3g, jel to dostupno kod nas i kakve su cijene toga?
@bladerunner, da istina, super post..

mozda ako ga ujedno koristis kao hladno oruzje.