ova i sve slične teme su glupost.... ionako se dobre i loše strane svih mobitela mogu pročitati po stotinama reviewa, a ovdje se samo mogu ljudi posvađati.... ova tema ima već gro postova, a kad bi ovdje postali samo ljudi koji su oba mobitela koristili (u to se ne računa da je držao mobitel u ruci u t-mobile centru ili vidio kod fredna od sestrinog dečka) mislim da u temi nebi bila niti 3 posta od ovih ljudi koji trenutno pišu...
svi koji su poklonici nokii sad tu škrabaju 5mpx, kvaliteta, jetinija, ne treba otključavati i sl. dok oni za iPhone naravno ističu OS, fensi šmensi, veliki ekran, velika podrška za aplikacije itd... priči nikad kraja....
najsmislenije u ovoj temi bi bilo da ljudi koji su isprobali i jedno i drugo (ali ponavljam, kao osobne mobitele neko vrijeme, barem nekoliko tjedana) napisali koji im je mobitel bolji, čovjeku bi bilo lakše odlučiti - ne da pišu razloge i bolje i loše strane, samo ime mobitela... Najveći je problem šta se neki pametnjakovići zbog viška slobodnog vremena i previše pročitanih reviewa nađu filozofirati koji je mob bolji, a najbliže šta su bili ijednom od njih je 2m od izloga t-centra....
Inače, ja sam za iPhone (3G ili obični, svejdeno)
I da, šta se tiče cijena mislim da je to za sada bezveze raspravljati budući da 3G nije otključan pa cijene definitivno nisu ono šta budu kad će se otključati, a legalno još nije u hr.... Može se eventualno uspoređivati N95 8GB i obični iPhone, a kolko vidim cijene se po oglasniku kreću za oba od 2000-3000kn.... čak su nokie i malo skuplje.... tak da, priče da je nokia jeftinija baš ne drže vodu.... cijena u dućanu se ne može gledati jer iPhonea u dućanu nema....